CJ Prahova: 147 de copii de la Școala Gimnazială Plopu beneficiază de tablete noi


147 de copii de la Școala Gimnazială Plopu au primit, printr-un program derulat de CJ, tablete. Prin același program, școala a mai fost dotată cu 11 laptopuri pentru profesori, 6 calculatoare, 11 camere web, 11 tablete grafice, 6 table interactive și 5 videoproiectoare.

,,Am fost în comuna Plopu cu ocazia finalizării reabilitării energetice a şcolii din satul Nisipoasa, în baza unui proiect finanțat de AFM și de Consiliul Județean Prahova.

Împreună cu primarul PNL 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐁𝐚̆𝐥𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, unul dintre cei mai gospodari şi apreciaţi primari din întreg judeţul, am reușit să aducem proiecte importante în comună.

Astfel, 147 de copii de la Școala Gimnazială Plopu au primit, printr-un program derulat de CJ, tablete. Prin același program, școala a mai fost dotată cu 11 laptopuri pentru profesori, 6 calculatoare, 11 camere web, 11 tablete grafice, 6 table interactive și 5 videoproiectoare.

Până în septembrie, în Plopu vor fi finalizate încă 3 proiecte importante legate de educație:

1 laborator informatică, 19 săli de clasă, 2 cabinete școlare și 1 sală de sport de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA PLOPU, vor fi dotate cu echipamente digitale de ultimă generație, mobilier, materiale didactice și echipamente de specialitate.

În vederea asigurării transportului şcolar pentru elevii din comunităţile îndepărtate de unităţile şcolare la care sunt arondaţi, în comuna Plopu vom avea un microbuz electric de 16+1 locuri.

Nu în ultimul rând, până la 1 septembrie se va finaliza o sală de sport școlară – proiect pilot, sat Plopu, cu o contribuție importantă a CJ.

Am discutat cu cetăţenii din Plopu despre soluţiile pe care le avem pentru dezvoltarea infrastructurii din Prahova şi, implicit, pentru comuna lor.”,declară Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.



Source link

Mai multe știri