Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă: Românii au dreptul să fie tratați cât mai aproape de casă


Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că românii au dreptul să fie tratați cât mai aproape de casă, în condiții moderne, de către medici buni.

”Spitalul Regional de Urgență Cluj este un proiect așteptat de foarte mulți ani.

În timpul mandatului de prim-ministru, am făcut pași esențiali în această direcție și mă bucur că, în sfârșit, putem da startul lucrărilor.

Investiția a fost posibilă datorită colaborării între administrația centrală și cea locală, fără să se țină cont de diferențele politice. Și este ceea ce spun eu mereu: trebuie să facem politică pentru oameni și pentru binele României.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Liberalul Nicolae Ciucă a mai adăugat că ”atunci când trebuie să dăm exemple de administrații liberale performante, Clujul este întotdeauna printre primele.”.

”Motivele sunt clare. În ultimii 20 de ani, bugetul municipiului Cluj-Napoca a crescut de 20 de ori! Există aici proiecte de peste 4 miliarde de euro în implementare. O simplă plimbare prin oraș e suficientă să vezi cum diferă condițiile de viață de aici față de alte municipii.

Însă cel mai important lucru pe care l-au realizat primarul Emil Boc, președintele de CJ Alin Tișe, europarlamentarul Daniel Buda și echipa liberală este că au convins tinerii să rămână acasă. Din Cluj, tinerii nu pleacă și, mai mult de atât, aici vin tineri din întreaga țară.”, a precizat Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă























Source link

Mai multe știri