Primarul Ciprian Ciucu: întâlnire de lucru cu toți directorii de școli din Sectorul 6


Primarul Ciprian Ciucu, împreună cu Daniela Bădescu, inspectorul școlar al Sectorului 6, au invitat toți directorii de școli din sector la o întâlnire de lucru, care a avut loc la Colegiul Tudor Vladimirescu.

”Am vorbit despre situația și stadiul instituțiilor aflate în reabilitare, despre lucrările de igienizare și reparații necesare începerii următorului an școlar, despre pază, personal auxiliar, Școala după Școală și multe alte subiecte, generale sau punctuale, ale fiecărei școli în parte.

Am vrut să știu unde sunt probleme, ce nevoi are fiecare, pentru a le putea rezolva din timp. De asemenea, am răspuns întrebărilor și i-am încurajat pe directori să colaboreze mai strâns cu Administrația Școlilor Sector 6.”, a precizat liberalul Ciprian Ciucu.

De asemenea, primarul liberal al sectorului 6 a transmis părinților din Sectorul 6 că primăria reabilitează și consolidează școli și grădinițe pentru a le face eficiente energetic și sigure.

”Interioarele unităților aflate acum în lucru vor fi și ele amenajate mult mai plăcut, vor avea un design occidental, astfel încât cei mici să se simtă bine. Este dovedit faptul că un mediu plăcut are un impact pozitiv asupra stimei de sine.

Toate școlile și grădinițele din Sectorul 6 vor fi dotate anul acesta cu mobilier, echipamente IT, materiale didactice și sportive, printr-un proiect PNRR, în valoare de 83 de milioane de lei.

Curțile școlilor vor intra într-un program de reabilitare, vor fi amenajate de ADPDU Sector 6 cu spații verzi și mobilier adaptat copiilor.

O altă veste bună e că, la programul „Școala după școală”, vom renunța la firmele de catering. Mâncarea este scumpă și mulți v-ați plâns de calitatea ei. Vom asigura mesele celor mici prin Banca de alimente a Sectorului 6, unde vom avea nutriționiști, personal calificat și condiții stricte de igienă.

Întâlnirea de lucru a fost constructivă și utilă pentru toată lumea. O vom repeta în vară, după terminarea școlii.”, a mai adăugat liberalul Ciprian Ciucu.

Sursă: Facebook Ciprian Ciucu























Source link

Mai multe știri