Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Lucrările pe drumul Seleuș-Șicula au ajuns la faza realizării acostamentelor


Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că lucrările pe drumul Seleuș-Șicula au ajuns la faza realizării acostamentelor.

”Lucrările fac parte din proiectul strategic de modernizare a 70 de kilometri de drumuri din nordul județului. Lungimea acestui tronson este de 6,3 km.

În prezent se munceste, după consolidarea fundației, la acostamente și se realizează burdușiri, stadiul lucrărilor fiind la aprox. 30%.

Tronsonul Seleuș-Șicula este un prim pas pentru modernizarea întregii rețele din nordul județului, un proiect strategic finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.

Am semnat deja contractul cu Agenția de Dezvoltare regională și urmează licitațiile pentru toate drumurile: Mișca-Apateu-Berechiu, Șicula-Cermei, Șepreuș-Cermei, Cermei-Vasile Goldiș și Cermei-Berechiu-limită județ spre Bihor.

În ultimii ani, Consiliul Județean Arad a ajuns la peste 850 de kilometri de drumuri asfaltate, aici fiind incluse și drumurile aflate în lucru sau la stadiul de documentație, dar care au finanțarea asigurată.”, a transmis liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca























Source link

Mai multe știri