Constanța: Au fost reabilitate și modernizate 16 unități de învățământ din municipiu


Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța, anunță că până în momentul de față, au fost reabilitate, modernizate și dotate 16 instituții de învățământ. În alte 39 de unități, proiectele sunt în diverse stadii de implementare.

,,Preocuparea noastră pentru școlile din Constanța se vede cu ochiul liber. De când am început mandatul, am vrut să mă asigur că tinerii și copiii noștri beneficiază de cele mai bune condiții. Cum altfel să ne așteptăm la performanță?

Până în momentul de față, am reabilitat, modernizat și dotat 16 instituții de învățământ. În alte 39 de unități, proiectele sunt în diverse stadii de implementare.

Prioritatea noastră este să oferim condiții moderne și sigure copiilor și profesorilor. De asemenea, punem accent și pe refacerea

sălilor și terenurilor de sport, corpurilor de clădire și incintelor, pentru că promovăm și încurajăm sportul în rândul tinerilor.

Continuăm să investim în viitorul copiilor noștri, la fel ca până acum, cu responsabilitate și seriozitate.”, a transmis primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.





Source link

Mai multe știri