Prahova: A fost inaugurată sala de sport din Urleta având o capacitate de 102 de locuri


A fost inaugurată sala de sport din Urleta, dotată pentru a găzdui diverse evenimente sportive și comunitare, având o capacitate de 102 de locuri pentru spectatori.

,,Îl felicit pe domnul George Stoica, primarul PNL din Bănești, pentru lucrurile extraordinare pe care le-a realizat în comună în ultimii 4 ani. Este un om serios, cu experiență, respectat în comunitate, care are 25 de proiecte finalizate sau în curs de implementare pe fonduri europene și guvernamentale. Mă bucur că domnul Stoica, un om de calitate și de valoare, face parte din echipa PNL Prahova.

Am fost onorat să particip la inaugurarea sălii de sport de la Urleta, dotată pentru a găzdui diverse evenimente sportive și comunitare, având o capacitate de 102 de locuri pentru spectatori. Lângă sală, a fost construit, pe fonduri europene, un parc încântător de agrement și tematic. Două școli din comună sunt în proces de reabilitare termică și modernizare și urmează alte două școli și grădinițe.

Apoi, acestea vor fi dotate cu mobilier nou și cu echipamente digitale. O altă realizare a domnului primar Stoica este reabilitarea cabinetului medical de la Bănești, la care se adaugă drumuri modernizate, utilități – și exemplele pot continua.

În calitate de președinte al Consiliului Județen Prahova, am inițiat construcția unui sens giratoriu pe DN1, la intersecția cu drumul spre Urleta, și sper că lucrările vor fi finalizate în această vară.

Din acest sens giratoriu va pleca și Varianta ocolitoare Bănești – Valea Doftanei, care conține și Centura Câmpinei, un drum cu finanțare obținută din fonduri europene, aflat într-o fază avansată de avizare, care va schimba major dinamica de dezvoltare a comunei Bănești și a întregii zone.”,declară Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.





Source link

Mai multe știri