Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: Cota Unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a vorbit la Timișoara despre Cota Unică și  aplicabilitatea acesteia în România.

„Cota Unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România. Acest regim de impozitare a ajutat masiv la dezvoltarea economiei noastre și mai poate contribui la recuperarea decalajelor față de statele mai dezvoltate din vestul continentului. De aceea, PNL o susține în continuare.

Acestea au fost câteva dintre ideile pe care le-am spus oamenilor de afaceri cu care am discutat la #Timișoara. Și ca premier am acordat o atenție deosebită dialogului cu mediul asociativ. Pentru mine, relația dintre mediul privat, societatea civilă și sfera politică trebuie să fie structurată ca un parteneriat bazat pe o comunicare continuă.

Pentru orice forță politică, sprijinirea capitalului autohton trebuie să fie o prioritate. Indiferent de fluctuațiile economice, investitorii români nu vor pleca de acasă. Companiile românești trebuie să aibă aliați puternici, pentru că afacerile se aseamănă pe undeva cu domeniul militar: competiția este un câmp de luptă în care învinge cine rezistă mai mult.”, a declarat Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă






















Source link

Mai multe știri