Ligia Deca s-a întâlnit cu o parte dintre profesorii Comunității Merito, câștigători ai Galei de anul acesta sau din anii trecuți

Ligia Deca, ministra Educației, s-a întâlnit cu o parte dintre profesorii Comunității Merito, câștigători ai Galei de anul acesta sau din anii trecuți.

„A fost o reîntâlnire cu pasiunea și devotamentul pentru profesie, într-un dialog valoros despre nevoia de adaptare atât în ceea ce privește formarea continuă, cât și practicile de la clasă. Mi-am exprimat dorința unei colaborări mai strânse a Ministerului Educației cu profesorii din comunitate, pentru a valorifica experiența acestora și pentru a ajuta la multiplicarea bunelor practici.

Sunt recunoscătoare comunității Proiectul Merito pentru efortul pe care îl face spre a aduce în prim plan povești cu un mesaj pozitiv, prin promovarea celor care au un impact major în comunitățile din care fac parte. Știu că există multe astfel de exemple în sistem și avem nevoie ca ele să fie cunoscute.

Vă mulțumesc tuturor – celor cu care m-am întâlnit astăzi și celor ce faceți, zi de zi, o prioritate din binele copiilor! Vă sunt alături și vă îndemn să continuați să fiți la fel de inspirați și dedicați”, a spus Ligia Deca, ministra Educației.