Cluj-Napoca: Începe procesul de transformare al străzii Valea Racoșei din cartierul Poiana


Matei Cristian, primarul municipiului Turda, a declarat că va începe procesul de transformare al străzii Valea Racoșei din cartierul Poiana.

 „Vești excelente, dragi turdeni! Dăm startul procesului de transformare a străzii Valea Racoșei din cartierul Poiana.

Această investiție face parte din Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

În această dimineață, amplasamentul a fost predat antreprenorului, astfel că în perioada imediat următoare vor începe efectiv lucrările de modernizare a acestei străzi atât de așteptată de locuitorii cartierului.

Știu cât de mult ați așteptat reabilitarea străzii Valea Racoșei, de aceea am depus eforturi susținute pentru a obține finanțarea necesară și pentru a găsi cea mai bună soluție de modernizare.

Sunt un om al faptelor concrete, iar numărul mare de străzi deja asfaltate, precum și proiectele ample de infrastructură aflate în derulare vorbesc de la sine.

Modernizarea străzii Valea Racoșei este încă un pas înainte către dezvoltarea infrastructurii rutiere din orașul nostru.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că voi continua să muncesc neobosit pentru a continua dezvoltarea Turzii!”, a transmis primarul.






















Source link

Mai multe știri