Viceprimarul Sebastian Rusu: Am susținut proiectul de construire a Căminului cu 9 etaje pentru 306 elevi ai Școlii Profesionale Germane Kronstadt din Brașov

Rusu Sebastian Mihai, viceprimarul Brașovului, a transmis că a susținut proiectul de construire a Căminului cu 9 etaje pentru 306 elevi ai Școlii Profesionale Germane Kronstadt, cu săli de pregătire, cantină și alte săli anexe.

”Învățământul dual din Brașov, model de bună practică în România!

Provin din mediul antreprenorial, sunt vicepreședinte în Biroul național al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) și sunt familiarizat cu principalele problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din România. Prin exemplul demonstrat de Școala Kronstadt, învățământul dual a devenit un model de succes, implementat în municipiul Brașov, care le oferă tinerilor șansa de a învăța o meserie și de a se angaja pe piața muncii mai ușor. E o oportunitate importantă pentru companii, care pot găsi forță de muncă calificată, dar și pentru comunități, care pot beneficia de o dezvoltare economică și socială mai rapidă.

Am susținut proiectul de construire a Căminului cu 9 etaje pentru 306 elevi ai Școlii Profesionale Germane Kronstadt, cu săli de pregătire, cantină și alte săli anexe.

Următorul obiectiv e dezvoltarea învățământului dual superior la Brașov și voi face toate eforturile ca acest lucru să se realizeze în perioada următoare.”, a precizat liberalul Rusu Sebastian Mihai.

Sursă: Facebook Rusu Sebastian Mihai