CJ Sibiu: Un nou proiect pentru sibieni și nu numai realizat de Crucea Roșie Sibiu- caravana de sănătate


Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, anunță că un nou proiect pentru sibieni realizat de Crucea Roșie, caravana de sănătate se va afla în municipiu până pe 14 iunie, unde puteți avea acces gratuit la consultații și analize.

,,Felicit întreaga echipă pentru acest demers și vă mulțumim că ați ales și de data aceasta să fiți parte din comunitate noastră așa cum ați fost de fiecare dată: fie că a fost pandemie, criza cauzată de războiul din Ucraina sau în pregătirea profesorilor din județul Sibiu prin Cursuri de prim ajutor în școli!

Suntem bucuroși că am putut să vă sprijinim prin găzduirea caravanei în parcarea de la Sala Transilvania și vom face de fiecare dată tot ce ține de noi să fim un partener de nădejde!”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Pentru cei interesați, Caravana de sănătate se va afla la Sibiu până pe 14 iunie, unde puteți avea acces GRATUIT la consultații și analize. În prealabil este nevoie de programare la numărul 0723 279 634.

Medicii sibieni, rezidenți și voluntarii de la Facultatea de Medicină, cărora le mulțumesc pentru implicare, vă așteaptă de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

După Sibiu, Caravana va ajunge la Porumbacu de Jos – perioada 17 iunie – 28 iunie, unde locuitorii din toate satele aparținătoare comunei: Scorei, Colun, Sărata, Porumbacu de Jos și Porumbacu de Sus, vor putea beneficia de consultații și analize!

Sursa: CJ Sibiu, Facebook





Source link

Mai multe știri