Adrian Mocanu a fost ales președinte al Organizației Județene PNL Buzău


În cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Buzău, Adrian Mocanu a fost ales în funcția de președinte al Organizației Județene a PNL Buzău.

,,Am onoarea de a anunța că am fost ales președinte al Organizației Județene a PNL Buzău.

Vreau să le mulțumesc din suflet celor peste 1000 de colegi liberali care au fost alături de mine, precum și colegilor noștri care au venit de la București și din alte județe pentru a ne susține în acest moment important.

454716880 1332011151287831 3067285420216668714 n
Sursă: Adrian Mocanu, Facebook

Mulțumiri speciale merg către domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, către doamna senator Nicoleta Pauliuc, către prietenii mei Toma Petcu, Hubert Thuma și Alex Popa – liderul PNL Brăila – care ne-au onorat cu prezența lor.

Claudia Benchescu, colega mea cu care am bătut județul în campanie, îți mulțumesc și ție!

Prezența voastră arată ce înseamnă cu adevărat unitatea și puterea echipei!

În fața noastră stau patru ani de muncă intensă, în care trebuie să demonstrăm că suntem capabili să aducem schimbarea de care Buzăul are nevoie.

Vom lucra împreună pentru a întări organizațiile locale, pentru a atrage oameni de valoare și pentru a face vocea liberalilor mai puternică decât oricând. Doar împreună putem reuși!

Avem multă treabă de făcut și sunt încrezător că, prin unitate și determinare, vom scrie împreună pagini de succes pentru PNL Buzău și pentru comunitățile noastre.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și sprijin!”, declară Adrian Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Adrian Mocanu, Facebook





Source link

Mai multe știri