Președintele PNL Nicolae Ciucă: europarlamentarul Daniel Buda a acceptat să fie coordonator și responsabil de întreaga activitate a organizației PNL Bistrița-Năsăud


Nicolae Ciucă, Președintele PNL și al Senatului, a anunțat că europarlamentarul Daniel Buda a acceptat să fie coordonator și responsabil de întreaga activitate a organizației PNL Bistrița-Năsăud.

”Alături de colegii din organizația PNL Bistrița-Năsăud, am făcut o analiză a rezultatelor de la alegerile din iunie și am discutat despre obiectivele pentru următoarele alegeri. Scorurile obținute, 44% în municipiul Bistrița și aproape 35% la șefia Consiliului Județean, ne arată că munca depusă începe să dea roade, dar și că avem încă multe de făcut.

Îi mulțumesc europarlamentarului Daniel Buda pentru că a acceptat să fie coordonator și responsabil de întreaga activitate a organizației județene.

Avem încă multe de făcut pentru a continua și finaliza proiectele de dezvoltare și modernizare din municipiu și județ.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă






















Source link

Mai multe știri