Primarul Leonard Achiriloaiei: Lucrările pentru înființarea centrului de colectare prin aport voluntar de pe strada Colectorului avansează


Lucrările pentru înființarea centrului de colectare prin aport voluntar de pe strada Colectorului avansează, conform anunțului făcut de Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

Potrivit liberalului, a fost montată structura pentru zona de containere acoperite și stâlpii necesari pentru sistemul de iluminat și monitorizare.

„Centrul de colectare va ocupa o suprafață de 2574 mp și va include o platformă betonată de 1947 mp, pregătită să găzduiască containere specializate pentru diferite tipuri de deșeuri, în special cele voluminoase. În plus, vor exista containere dotate cu grupuri sanitare și echipamente esențiale pentru o gestionare eficientă a deșeurilor”, a spus edilul.

De asemenea, va exista un sistem de cântărire pentru camioane, asigurând astfel un control precis al cantităților colectate.

„Acest proiect, finanțat prin fonduri europene, este un alt obiectiv asumat care va fi finalizat anul acesta la Roman. Așa cum am promis, continuăm să dezvoltăm toate palierele pentru a crea un oraș mai curat și mai modern!”, a transmis Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei





Source link

Mai multe știri