Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea își extinde serviciile oferite cu încă patru specialități medicale


Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea își extinde serviciile oferite cu încă patru specialități medicale.

”În curând, pacienții care au nevoie să meargă la un specialist în hematologie, pneumologie, chirurgie plastică și ORL se vor putea trata la această unitate medicală.

La Spitalul din Buftea a crescut foarte mult numărul solicitărilor pentru tratarea afecțiunilor sinusurilor și ale căilor respiratorii, astfel că s-a decis deschiderea unui cabinet ORL. Acesta va funcționa în incinta Policlinicii din imediata apropiere a unității medicale. Consiliul Județean Ilfov a aprobat alocarea unui spațiu aici, iar în următoarea perioadă va achiziționa și aparatura necesară.

În ambulatoriul spitalului, vor fi integrate și celelalte cabinete, pentru diagnosticarea și tratarea problemelor respiratorii, afecțiunilor sângelui, pentru intervenții chirurgicale estetice și reconstructive și alte probleme medicale care țin de aceste specialități medicale.”, a precizat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sănătatea este un domeniu prioritar pentru CJ Ilfov:

”Investițiile pe care le facem împreună cu unitățile medicale din Ilfov sunt pentru oameni. Ne dorim ca ilfovenii să aibă acces la consultații și tratamente fără să fie nevoiți să parcurgă distanțe mari.”, a declarat Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu






















Source link

Mai multe știri