Slatina: Primarul ales, Mario De Mezzo, a verificat stadiul lucrărilor din zona cămin Crișan 2


Primarul ales, Mario de Mezzo, a verificat stadiul lucrărilor din zona cămin Crișan 2 împreună cu echipa din administrația liberală de tranziție.

Orașele trebuie să fie pentru oameni, nu pentru mașini.

Am mers în această după-amiază, împreună cu echipa din administrația liberală de tranziție, să verificăm stadiul lucrărilor din zona cămin Crișan 2.

Acesta și-a exprimat dorința în ceea ce privește spațiile verzi:

Pe lângă reparațiile la canalizare care erau absolut necesare, colegii de la DASIP execută în zonă mai multe lucrări de amenajare a spațiului public. Deși proiectul inițial prevedea construcția unei parcări între respectivele imobile, administrația liberală a decis schimbarea proiectului cu un loc de joacă și spațiu verde.

Știu cât de mare este și nevoia de parcări, dar nu cred că trebuie să transformăm fiecare spațiu în betoane pentru mașini. Cred exact invers: că trebuie să găsim soluții pentru cât mai mult verde și locuri in care copiii noștri să își petreacă timpul departe de telefoane și tablete”, spune Mario De Mezzo.

Discuțiile în teren, in timpul proiectelor, sunt foarte utile. De exemplu, un locuitor ne-a semnalat la fața locului nevoia unor rigole care să transporte apa de ploaie acumulată la scări și pe trotuar. Colegii mei vor remedia mâine, împreună cu echipele DASIP.

De asemenea, primarul ales, a transmis un mesaj de mulțumire slătinenilor:

Le mulțumesc slătinenilor pentru deschidere și pentru răbdare. Unii dintre dumneavoastră îmi semnalați scăderea ritmului in comunicare, iar motivul este unul singur: sunt zile lungi la primărie, este o perioadă în care volumul de informație crește constant și problemele vin din urmă, in paralel cu proiectele noastre la care lucrăm deja.

Sunt recunoscător pentru echipa de liberali care muncesc zi de zi pentru orașul nostru și pentru colegii din primărie care au înțeles sensul serviciului public pe care îl exercită, declară Mario De Mezzo.

Sursă: Facebook Mario De Mezzo






















Source link

Mai multe știri