Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Bugetul județului Ilfov a fost majorat cu 25 mil. lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii ilfoveni



Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu Bugetul județului Ilfov a fost majorat cu 25 mil. lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii ilfoveni

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu Bugetul județului Ilfov a fost majorat cu 25 mil. lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii ilfoveni

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că bugetul județului Ilfov a fost majorat cu 25.000.000 de lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii ilfoveni, în cadrul unui program al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Consiliul Județean Ilfov a accesat fondurile AFM, care au ca scop îmbunătățirea calității aerului și reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră.

”Proiectul nostru a fost aprobat, a fost semnat contractul de finanțare, iar acum avem și banii în buget, pentru a putea demara procedurile de achiziție.

Un obiectiv continuu al conducerii CJ Ilfov este accesarea de programe care vizează mediul. Ne dorim să le oferim oamenilor un aer mai curat, pentru o viață sănătoasă.”, a precizat Ștefan Rădulescu.

Bugetul județului Ilfov a ajuns la 1.012.513.999 de lei

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a precizat că odată cu rectificarea în care a fost adăugată suma pentru achiziția microbuzelor electrice, bugetul județului Ilfov a ajuns la 1.012.513.999 de lei.

”Este cel mai mare buget pe care l-am avut vreodată în Ilfov, care ne permite să facem mai multe investiții pentru oameni.”, a adăugat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Articolul Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Bugetul județului Ilfov a fost majorat cu 25 mil. lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii ilfoveni apare prima dată în PNL media.



Source link

Mai multe știri