Conducerea Consilului Județean Maramureș a vizitat șantierele de reabilitare a trei drumuri județene


Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a vizitat șantierele de reabilitare a trei drumuri județene. Proiectele vor fi finanțate din fonduri europene și din bugetul local.

Primul șantier, cel de pe DJ 185 Hărnicești – Ocna Șugatag, lucrările au ajuns la un stadiu de 60%, lucrându-se la canalizarea pluvială și balastul de fundație inferior. Investiția va fi finalizată în octombrie. Proiectul este inclus în programul MaraNord și acoperă 5.8 kilometri. Programul are un buget de 120 milioane euro și sunt alocați pentru 8 drumuri județene.

Al doilea proiect, cel de pe DJ 185 Bocicoiu Mare – Lunca la Tisa, cu un grad de execuție la 80% grad de execuție. Au fost finalizați toți cei 56 de piloți, lucrându-se acum la grinda de rigidizare. Valoare investiției se ridică la 830.000 euro.

Al treilea șantier vizitat, cel de pe DJ 184A Dumbrăvița – Rus, este încă la începutul execuției, având doar 20% din proiect finalizat. Aici se intervine la lărgirea carosabilului. Investiția se ridică la 2.4 milioane euro.

Sursa: Ionel Bogdan





Source link

Mai multe știri