Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Școală nouă și sală de sport pentru copiii din comuna Clinceni


Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că împreună cu Primăria Clinceni se construiește o școală modernă, cu 10 săli de clasă și cu dotările necesare, și o sală de sport pentru copiii din comuna Clinceni.

Valoarea contractului de asociere pentru școala nouă este de 9.916.771,71 de lei, iar pentru sala de sport, de 19.928.675,1 de lei. Din aceste sume, contribuția CJ Ilfov este de 90%.

”Sprijinim astfel accesul la o educație de calitate pentru copiii care vor învăța aici. De asemenea, sala de sport le va permite să urmeze activitățile de educație fizică din orar, să facă mișcare și sport, pentru o viață sănătoasă.

Sunt investiții pentru viitor, în beneficiul comunității, rezultat al unei colaborări eficiente între primarul Adrian Budeanu, președintele Hubert Thuma și conducerea CJ Ilfov. Acest lucru este posibil datorită unei administrații locale profesioniste, o administrație pentru oameni. Administrația liberală aduce dezvoltare.”, a declarat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu






















Source link

Mai multe știri