CJ Sălaj: Cupa Viitorul o sărbătoare a fotbalului juvenil în Zalău


Consiliul Judeţean Sălaj anunță că Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a întâmpinat în Parcul Central din Zalău, cele 76 de echipe de copii și juniori, reprezentând 33 de cluburi de fotbal din întreaga țară, care se întrec, în aceste zile, la Cupa Viitorul 2024.

,,Dragi participanți, vă urez bun venit în județul Sălaj, la cea de-a XIX-a ediție a Cupei Viitorul, un turneu de tradiție la care s-au întrecut, de-a lungul anilor, numeroși fotbaliști ce au devenit, mai apoi, componenți ai Naționalei României.

Sunt convins că și printre acești micii sportivi se află viitoare talente ce vor străluci pe marile stadioane. Dragi copii, vă doresc multă sănătate, putere de muncă, ambiție și să vă bucurați din plin de această experiență.

Ascultați-vă antrenorii și părinții, pentru că ei sunt cei care vă vor ghida spre succes. Și mai presus de toate, visați! Visați să ajungeți cât mai sus, să deveniți campionii noștri!

Îl felicit pe domnul Daniel Sabou, managerul clubului organizator – Clubul Sportiv Viitorul Zalău, pentru perseverența și dedicarea cu care a reușit să realizeze o competiție de succes.

Consiliul Județean Sălaj va continua să vă fie alături, susținând astfel de inițiative valoroase. Mult succes tuturor!”, a transmis, cu acest prilej, Dinu Iancu-Sălăjanu.

,,Cupa Viitorul 2024 se desfășoară în perioada 20-22 august, pe stadioanele din Hereclean, Şimleu Silvaniei şi Mirșid.

Evenimentul a fost marcat, și în acest an, printr-o paradă a echipelor participante, cei aproximativ 1.000 de mici sportivi defilând cu entuziasm și voie bună pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în ritmurile Fanfarei Promenada și alături de majoretele de la Clubul Sportiv Alegria.”, transmite Consiliul Județean Sălaj pe pagina de Facebook.

Sursa: CJ Sălaj, Facebook





Source link

Mai multe știri