Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin: 14 mil. lei investiți prin PNRR în 12 echipamente medicale noi la ambulatoriul Maternității „Dr. I.A. Sbârcea”


Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a anunțat investiții de aproape 14 milioane de lei, fonduri nerambursabile din PNRR în 12 echipamente medicale noi la ambulatoriul Maternității „Dr. I.A. Sbârcea”.

”Consiliul Județean Brașov continuă investițiile în sănătate, cu ajutorul fondurilor PNRR. Proiectul de dotare a ambulatoriului Maternității „Dr. I.A. Sbârcea” cu echipamente medicale moderne se apropie de final. S-au semnat contractele pentru achiziționarea unui aparat digital de radiologie și a unui aparat de rezonanță magnetică, de ultimă generație.

În total, am cumpărat 12 echipamente medicale noi, care vor ajuta medicii să ofere îngrijire la cele mai înalte standarde.

Valoarea totală a echipamentelor achiziționate este de aproape 14 milioane de lei, fonduri nerambursabile.

De asemenea, derulăm un alt proiect PNRR pentru modernizarea secției de terapie intensivă neonatală, cu fonduri în valoare de peste 12,7 milioane de lei.

Ne asigurăm că Maternitatea Brașov va continua să fie o instituție de referință pentru sănătatea mamelor și copiilor. Suntem mândri de aceste realizări și vom continua să investim în sănătatea brașovenilor!”, a transmis liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin






















Source link

Mai multe știri