Galați: Sistem de alimentare și distribuție gaze naturale – investiție a Administrației Liberale din Ghidigeni prin programul „Anghel Saligny”


Sistem de alimentare și distribuție gaze naturale – investiție în Comuna Ghidigeni, județul Galați, prin programul „Anghel Saligny”.

Primarul liberal al comunei Ghidigeni, din județul Galați – unitate administrativ – teritorială cu peste 6000 de locuitori, se preocupă intens de creșterea nivelului de trai al celor care i-au acordat, prin votul lor, la alegerile din 9 iunie 2024, încă un mandat. Gospodar și harnic, Eugen Tăbăcaru dovedește pricepere administrativă și putere de muncă puse în slujba binelui comunității pe care o reprezintă.

Concret, locuitorii comunei vor beneficia în curând de un sistem de alimentare și distribuție a gazelor naturale care va alimenta integral satele Slobozia Corni, Tăplău, Tălpigi, Gura Gârbovăț, Ghidigeni, Gefu și Gara Ghidigeni. Sistemul reprezintă o investiție majoră, finanțată de M.D.L.P.A, prin programul ,,Anghel Saliny,” în valoare totală de 32.637.502,63 lei. Proiectul se află în implementare și prevede o rețea de gaze naturale cu o lungime de 41.977 metri, ceea ce va permite realizarea a 1550 de branșamente pentru utilizatorii casnici – se va întregistra, astfel, un procentaj de racordare la rețeaua de gaze naturale de aproximativ 70% din totalul gospodăriilor comunei. La acestea se adaugă 23 branșamente pentru o serie de obiective social – culturale și încă 56 de branșamente pentru societăți comerciale.

Întregul articol aici.

sursă: Viața Liberă





Source link

Mai multe știri