Ministrul Adrian Veștea a discutat despre deblocarea proiectelor de infrastructură din comună cu primarul ales al comunei Jibert, Ștefăniță Pițea

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a discutat despre deblocarea proiectelor de infrastructură din comună cu primarul ales al comunei Jibert, Ștefăniță Pițea.

”În cadrul discuțiilor, am abordat continuarea și finalizarea proiectelor de apă și canalizare în satele Văleni și Grînari, precum și asigurarea alimentării cu apă în satele Lovnic, Jibert și Dacia. Aceste proiecte sunt esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii locale și a calității vieții locuitorilor.

Totodată, am discutat despre importanța deblocării proiectelor obținute încă din anul 2022, pentru care documentele necesare nu au fost încă depuse la Minister. Printre acestea se numără asfaltarea drumurilor din satele Grînari și Văleni, precum și realizarea canalizării și branșamentelor la apă pentru satele Lovnic, Jibert și Dacia.

Aceste demersuri sunt importante pentru dezvoltarea comunei Jibert și reprezintă un pas important către îmbunătățirea condițiilor de viață pentru toți locuitorii. Voi continua să urmăresc îndeaproape evoluția acestor proiecte și să mă implic activ pentru ca ele să fie finalizate cât mai curând posibil.”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea