Ministrul Adrian Veștea a semnat 68 de noi contracte de finanțare în valoare de peste 715,5 milioane de lei prin PNI Anghel Saligny


Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 68 de noi contracte de finanțare, în valoare de peste 715,5 milioane de lei, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

”Aceste fonduri vor contribui direct la modernizarea infrastructurii locale, la dezvoltarea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, precum și la extinderea sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale. Cu acest nou set de proiecte, mai facem un pas important în susținerea comunităților din întreaga țară.”, a precizat liberalul Adrian Veștea.

Peste 3.800 de proiecte semnate până acum, totalizând investiții de peste 45,6 miliarde de lei:

”Cu acest nou set de proiecte, mai facem un pas important în susținerea comunităților din întreaga țară. În total, sunt peste 3.800 de proiecte semnate până acum, totalizând investiții de peste 45,6 miliarde de lei, toate având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Investim în drumuri mai sigure și în servicii de utilitate publică performante, pentru a asigura accesul oamenilor la condiții moderne de trai, indiferent de regiune.”, a declarat ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea






















Source link

Mai multe știri