Alin Tișe: Noi spații medicale la standarde europene pentru clujeni

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a inaugurat spațiile destinate serviciilor medicale de specialitate pentru copii din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

Noi spații medicale la standarde europene pentru clujeni.

Am inaugurat astăzi spațiile destinate serviciilor medicale de specialitate pentru copii, recent modernizate, din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

Lucrările au vizat demisolul și parterul corpului A de clădire, unde se desfășoară servicii medicale clinice, paraclinice și de recuperare medicală și spitalizare de zi pentru copii, în specialitățile pediatrie, ortopedie pediatrică, oftalmologie, ORL, neurologie pediatrică, psihiatrie pediatrică, ginecologie, endocrinologie, balneologie și psihologie.

Valoarea totală a proiectului este de 910.940,11 lei, cu T.V.A. inclus

Inaugurarea acestor spații a coincis cu marcarea împlinirii a 15 ani de la înființarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean”, a declarat Alin Tișe.