Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la Conferința Movers&Shakers


Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a participat la Conferința Movers&Shakers: Modelele de azi ale generației de mâine, un eveniment dedicat liderilor care construiesc România viitorului.

”S-a discutat despre reușite în antreprenoriat, despre cum se poate construi o carieră de succes, precum și cum arată un lider în unele dintre cele mai importante domenii de activitate. S-a pus accent pe parcursul euroatlantic al României și necesitatea aderării la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică.

România are specialiști în toate domeniile, care lansează proiecte și vin cu soluții pentru dezvoltare, pentru a reduce decalajele față de țările vestice. Cu siguranță că fiecare dintre noi își dorește un ritm mai accelerat, dar uneori ne confruntăm cu constrângeri care țin de legislație sau chiar de ordin financiar. Însă direcția este bună, ceea ce înseamnă foarte mult.

Mulțumesc grupului de presă MediaUno pentru invitația la evenimentul organizat împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și mulți alți parteneri!”, a declarat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu






















Source link

Mai multe știri