Mircea Abrudean a participat la o întâlnire de lucru la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca


Mircea Abrudean, Secretar General al Guvernului, a participat la o întâlnire de lucru, la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca, alături de membrii echipei de management Bosch România, Mihai Boldijar, Director General al Robert Bosch SRL și Reprezentant al Grupului Bosch în România, dar și Monica Constantinescu, Director Comercial al Fabricii Bosch din Cluj.

„În cadrul acestei întâlniri, s-a evidențiat contribuția remarcabilă pe care Bosch o aduce României prin cele două locații din județul Cluj: Fabrica Bosch din Jucu și Centrul de Inginerie din Cluj-Napoca, cu investiții totale de peste 500 milioane de Euro în județul nostru și cu peste 6.000 de angajați. Bosch are în România peste 10.500 de angajați și sărbătorește 30 de ani de activitate în țara noastră, facilitățile sale din Cluj având un rol esențial în această creștere.

Acestea au devenit piloni strategici de inovație și producție pentru Bosch la nivel global. Fabrica Bosch din Cluj s-a transformat într-un reper al excelenței în producție, aducând soluții de ultimă generație pentru industria auto. De asemenea, Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca s-a impus rapid ca un centru de excelență în inovația tehnologică în regiune, cu un impact major asupra industriei auto.”, a transmis Mircea Abrudean, Secretar General al guvernului.

sursă: Mircea Abrudean





Source link

Mai multe știri