Caraș-Severin: Standarde europene pentru locuitorii comunei Ciclova Română


Cătălin Golu, primarul comunei Ciclova Română, a anunțat că până la finalul anului, cetățenii vor fi racordați la apă și canalizare.

Până la finalul anului, cetățenii din Ciclova Română vor fi racordați la apă și canalizare. Ultimele lucrări pentru îndeplinirea acestui obiectiv sunt în curs de realizare în satele Ilidia și Socolari.

Programul ințiat de Partidul Național Liberal, respective Programul Național de Investiții Anghel Saligny are efecte pozitive în toate U.A.T.-urile din județ.

Primarul Cătălin Golu a accesat două proiecte:

  • Realizarea de racorduri la canalizare în Ciclova Română și
  • extinderea rețelei de canalizare menajeră în localitățile Ilidia și Socolari.

În total, aproape 15 milioane de lei au ajuns în comuna cărășeană pentru aceste două proiecte.

Drept urmare, primul din cele două proiecte a fost deja finalizat și recepționat, iar cel de-al doilea este realizat în proporție de 50%.

Primarul liberal a declarat că:

„Am recepționat proiectul de racordare la canalizare în Ciclova Română, unul din cele două depuse pe Anghel Saligny. S-au făcut 600 de racorduri, totul în aproximativ 6 luni de zile.

Cel de-al doilea proiect prevede realizarea canalizării la Ilidia și Socolari, cu tot cu racorduri și stație de epurare. Am început lucrările în urmă cu aproximativ 2 luni, fiind realizate în proporție de aproape 50%. Lucrările sunt aproape gata în Ilidia, ne pregătim să ne mutăm spre Socolari. Odată cu finalizarea acestui proiect, întreaga comună va fi racordată la apă și canalizare”, a transmis primarul liberal. 

Sursă: Facebook PNL Caraș-Severin

 

 






















Source link

Mai multe știri