Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc s-a întâlnit cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei, John Cornet d’Elzius


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a avut o întrevedere cu John Cornet d’Elzius, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei în România.

Am primit, în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, vizita Excelenței Sale dl John Cornet d’Elzius, ambasador al Regatului Belgiei în România.

În cadrul întrevederii, au fost abordate diverse teme de interes comun pentru cele două tări:

„Temele abordate în cadrul întrevederii au inclus dezvoltarea relațiilor economice, culturale și extinderea colaborării în materie de educație.

De asemenea, am discutat despre modul în care orașele și regiunile pot realiza tranziția ecologică și pot atrage resurse financiare europene. Am subliniat importanța concluziilor raportului în materie de competitivitate a Uniunii Europene realizat de Mario Draghi.

Municipiul Cluj-Napoca este înfrățit cu orașul Namur, astfel că relația specială pe care o avem cu orașul belgian a fost un punct important în discuții

Pe durata vizitei la Cluj-Napoca, dl ambasador a fost însoţit de dl Ewoud Roes, Șef Adjunct al Misiunii, doamna Sorina Edwards Săvulescu reprezentat Wallonie Bruxelles International și dl Alain Schodts, Director Executiv al Camerei de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Republica Moldova”, a transmis edilul.






















Source link

Mai multe știri