Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin: investiții de peste 11,5 milioane de lei pentru implementarea sistemului E-Health în două spitale din Brașov

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a anunțat investiții de peste 11,5 milioane de lei pentru implementarea sistemului E-Health în două spitale din Brașov.

”Brașovul face un pas uriaș spre modernizarea sistemului de sănătate! Cu investiții de peste 11,5 milioane de lei, două spitale esențiale își transformă serviciile prin implementarea sistemului E-Health. Acest upgrade aduce interoperabilitate, performanță și eficiență în sănătate, toate la standarde europene.

Totul va fi digital! Accesezi dosarul medical, faci programări, primești rezultate, direct de pe telefonul tău. Fără birocrație, fără așteptări, totul simplificat!

Pentru medici: mai puțină hârțogărie, mai mult timp pentru pacienți! Informațiile circulă în timp real, rapid și sigur.

Interconectare europeană: datele medicale disponibile oriunde și oricând, fără să repeți investigațiile. Brașovul evoluează, iar până în 2025 vei beneficia de un sistem medical digitalizat și adaptat nevoilor tale!”, a precizat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin