Vicepreședintele CJ Ilfov Voicu Vincențiu: ,,Ora de relaxare, ora cu animale” este noua materie opțională care a debutat în școlile din Ilfov


Voicu Vincențiu, vicepreședintele CJ Ilfov, a anunțat că ,,Ora de relaxare, ora cu animale” este noua materie opțională care debutează în școlile din Ilfov. 

Această inițiativă deosebită a Consiliului Județean Ilfov, susținută de echipa președintelui Hubert Thuma și realizată alături de colaboratori și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Ilfov, oferă elevilor o experiență de învățare diferită și captivantă”, spune vicepreședintele CJ Ilfov.

Vicepreședintele CJ Ilfov spune că această inițiativă a avut un impact pozitiv în rândul elevilor și al profesorilor:

Copiii sunt pur și simplu fermecați de prezența animalelor în cadrul orelor. Curiozitatea lor s-a intensificat, pun multe întrebări și sunt extrem de atenți.

De asemenea, am primit multe reacții pozitive din partea profesorilor care au predat această materie. „Ora cu și pentru animale” este opțională, dar deja și-a găsit un loc în catalog și în inimile celor mici.

Educația ne ajută să progresăm. În alte țări, introducerea unor astfel de cursuri a adus schimbări pozitive în comportamentul elevilor, inclusiv reducerea cazurilor de bullying. Copiii devin mai empatici, învață să manifeste respect și compasiune față de toate ființele.

Felicitări biroului Protecția Animalelor CJ Ilfov pentru tot ceea ce fac! Un mare mulțumesc cadrelor didactice care au contribuit la succesul acestei ore speciale și au deschis noi orizonturi pentru elevii lor, a transmis Voicu Vincențiu.






















Source link

Mai multe știri