Deputatul Valentin Făgărășian: Partidul Național Liberal prioritizează refacerea industriei românești


Deputatul Valentin Făgărășian a anunțat faptul că preşedintele Nicolae Ciucă a propus coaliţiei de guvernare aprobarea Programului „Reînnoirea industrială a României”.

„Milioane de români lucrează în străinătate pe salarii mari, pentru că sunt profesionişti desăvârşiţi şi oameni foarte harnici. Cum îi aducem înapoi, în ţară, a fost şi rămâne una dintre preocupările majore ale mele şi ale Partidului Naţional Liberal.

Știm că acest lucru este posibil doar dacă le oferim românilor locuri de muncă şi salarii cel puţin la fel de bune ca în străinătate, iar acest lucru nu se poate face decât prin investiţii majore în economia naţională.

PNL a găsit soluţia şi va susţine cu cel puţin 15 miliarde de lei refacerea industriei româneşti, a acelor sectoare în care am fost cândva competitivi şi putem să fim din nou: siderurgie, industria chimică şi textilă, industria constructoare, industria alimentară, producţia de echipamente electrice şi electronice şi multe altele.”, transmite Valentin Făgărășian, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Mă bucur foarte mult faptul că preşedintele Nicolae Ciucă a propus coaliţiei de guvernare aprobarea Programului „Reînnoirea industrială a României” şi programul a fost aprobat în şedinţa de ieri a coaliţiei. Cu o infrastructură de transporturi din ce în ce mai extinsă, mai rapidă şi mai bună, cu ramuri industriale reconstruite şi competitive şi cu angajaţi români tot mai bine plătiţi, am convingerea că România va deveni pol economic regional şi un nume puternic pe harta Uniunii Europene.”

Sursa: Facebook Valentin Făgărășian





Source link

Mai multe știri